Informatie

Praktisch leasen

Het laatste boek wat ik heb uitgebracht draagt al titel,  Praktisch Leasen. Het boek kwam tot stand omdat ik zelf voor een aantal jaren terug nog gebruik moest maken van het openbaar vervoer om naar mijn werk te kunnen gaan of om mijn moeder een bezoekje te brengen. Vaak kwam ik dan te laat op mijn werk en waar ik me vreselijk aan kon ergeren of wanneer het regende kwam ik meestal kletsnat thuis. Een auto kopen was voor mij in die tijd geen optie, ze waren duur en bovendien verdiende ik niet genoeg om mezelf een auto te kunnen veroorloven.

Private leaseToen het leasen in opkomst kwam ben ik er meteen op uit gegaan om een auto te gaan leasen en het openbaar vervoer voorgoed vaarwel te kunnen zeggen. In die tijd was het echter niet zo makkelijk als nu en was het leasen eigenlijk alleen maar weggelegd voor zakenlui die een auto kregen van het bedrijf waar ze voor werkten. Mijn baas heeft me toen een handje geholpen om een auto te kunnen rijden maar ik moest het natuurlijk wel zelf betalen wat inhoud dat iedere maand het leasebedrag steevast van mijn salaris werd ingehouden.

Tegenwoordig kan iedereen echter een auto leasen en heeft men de mogelijkheid om te kiezen uit de diverse vormen van leasen die het beste aan ieders wensen voldoen. Een private lease bijvoorbeeld is heel populair vandaag de dag omdat je op deze manier een nieuwe auto kunt rijden voor een vast maandelijks bedrag waar verzekeringen, belastingen, reparaties en onderhoud al bij inbegrepen zitten en mensen zich dus verder nergens geen zorgen meer over hoeven te maken. In dit boek vertel ik alles over het private lease en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Daarnaast kun je in Praktisch Leasen ook lezen wat de verschillen zijn tussen een private lease, financial lease, operational lease en een zakelijke lease en waar je op moet letten wanneer je een contract gaat tekenen. Tevens kun je in dit boek de beste leasemaatschappijen vinden waar je met een gerust hart op een vertrouwde manier een auto kunt gaan leasen. In het kort, Praktisch Leasen is een boek voor iedereen die van plan is een auto te gaan leasen en zich hierover eerst goed wil informeren.

 

Bestellen

Momenteel houd ik me exclusief bezig met het schrijven van deze blog waar ik boekrecensies schrijf, kritiek lever over boeken die momenteel in de boekenwinkels liggen, schrijf ik columns over literatuur in het AD en ben ik bezig met het schrijven van mijn nieuwe boek waarvan ik de titel nog niet verklap. Wilt u meer informatie over mijn boeken? Of wilt u één van mijn boeken bestellen? Dat kan door het contactformulier hier op leesfanaten.nl in te vullen en deze aan mij toe te zenden. U krijgt van mij dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Wanneer u op deze blog een boek van mij bestelt dan krijgt u deze niet alleen de volgende dag al netjes verpakt bij u thuisbezorgd, maar u krijgt er van mij bovendien gratis een leuke boeklegger bij in de vorm van een sleutel. Lezen is immers de sleutel tot wijsheid, op deze manier wil ik dan iedereen motiveren om meer te gaan lezen en zich te verdiepen in de boekenwereld. Het is bewezen dat lezen een enorme ‘boost’ voor het zelfvertrouwen is, jammer genoeg neemt het enthousiasme van lezen bij veel mensen echter af. Het internet is een goede oplossing voor diegenen die geen interesse hebben om een boek aan te schaffen. E-books en websites zorgen tegenwoordig voor voldoende lectuur op talloze gebieden. Laat u betoveren door de vele romans, verhalen en gedichten in boeken en op het internet, lezen is voor iedereen leuk en leerzaam!

Private lease