Wedden dat?

Het geheim van voetbalwedden

Mijn eerste boek heeft maar weinig met filosofie te maken maar er zit wel een scheutje geschiedenis in. Het boek “Het geheim van voetbalwedden” ging als warm brood over de toonbanken en was dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Wedden op sport is niets nieuws onder de zon en dateert uit de tijd van al ruim 2000 jaar geleden in Griekenland waar weddenschappen afgelegd werden voor de Olympische spelen. De Grieken gaven deze praktijk over aan de Romeinen en al gauw werd er wereldwijd geld ingezet op een groot aantal sporten. Wie dus denkt dat sportwedden iets van deze tijd is heeft het mis want het wordt al duizenden jaren gedaan.

Voetbalwedden

Sportwedden is altijd al heel populair geweest en wordt enorm veel gedaan maar degenen die geld inzetten op sport en vooral op voetballen willen natuurlijk ook wel graag winnen. Na een uitgebreid onderzoek te hebben gedaan over voetbalweddenschappen een aantal gesprekken te hebben gehad met professionele gokkers die regelmatig grof geld inzetten op deze sport ben ik aan mijn boek begonnen. Het geheim van voetbalwedden verteld niet alleen de geschiedenis over sportweddenschappen, die trouwens naar mijn mening heel interessant is, maar ook de strategieën en tips om succes te boeken in de voetbalweddenschappen. Veel mensen die geld inzetten op sporten hebben er namelijk geen flauw idee van dat er voor voetbalwedden ook strategieën zijn en dat maakte het boek voor een groot aantal lezers uiteraard heel interessant.

Voetbalwedden

Inmiddels heb ik nu ook deel 2 van Het geheim van voetbalwedden uitgebracht. In de tijd dat ik deel 1 had geschreven waren er nog geen computers en moest je meestal naar postkantoor om geld in te zetten om een voetbalweddenschap af te sluiten. Op het moment kan het echter makkelijker en kun je tegenwoordig voetbal- en sportweddenschappen afsluiten op het internet. De online bookmakers zijn namelijk van alle markten thuis en kun je op enorm veel voetbalwedstrijden van binnen- en buitenland geld inzetten. Ook voor deel 2 van mijn boek heb ik uiteraard eerst weer een hoop informatie verzameld en daarnaast gesproken met een aantal professionele online gokkers over wat hun strategieën zijn om winst te boeken met het voetbalwedden. Kortom, Het geheim van voetbalwedden deel 2 is een must voor diegenen die graag geld inzetten op voetbalwedstrijden of online een gokje willen wagen met sportweddenschappen.